Bursdagskonkurranse

Konkurransen er avsluttet!

 

Siden det er bursdagen min er det på tide med en konkurranse! :D Premiene har jeg kjøpt selv, og det blir 3 premier:

Førsteplass: Inglot Palett med 5 rainbow-skygger (111R, 117R, 120R, 114R og 110R)!

Andreplass: 3 Revlon LipButters (Sweet Tart, Lollipop og Candy Apple)!

Tredjeplass: Inglot AMC Gel Liner (77)!

Denne konkurransen kan du egentlig gjøre hva du vil for å bli med. Kommentere, dele på sosialt medie, lik på bloglovin’, blogge om, lage en tegning, osv… Jo mer du gjør, jo større sjans til å vinne får du. Bare husk å legge igjen en kommentar med hva du har gjort! Det er jeg som trekker vinneren, ikke noe random tallgenerator. På denne måten skjønner jeg hvem som virkelig har lyst på premiene. Du kan selvfølgelig legge inn ønske for hva du vil vinne, dersom du ønsker deg en spesiell av disse premiene (hvis ikke noe blir sagt går jeg utifra at du ønsker deg førsteplassen).

Konkurransen holder på i en mnd. altså til og med 8. juni 2012. Vinneren blir trukket og kontaktet kort tid etterpå.

Bidrag sendes som kommentar til dette innlegget, på mail (ne_1990@hotmail.com) eller i kontaktskjemaet på bloggen.

Lykke til! :D

57 kommentarer til “Bursdagskonkurranse

 1. Jeg er superivrig! Så ivrig at jeg nå fant en omvei til å få kommentert først selv om iPaden egentlig nektet meg :-). Jeg er ikke så innmari kreativ så jeg vet ikke hvor mye flere innfallsvinkler jeg kan komme på… Men jeg er ivrig, jeg er først, og jeg er med!

 2. Kjempe bra konkurranse! :D
  Har likt på bloglovin og kommenterer altså nå, haha :D
  Jeg vil gjerne ha 2. plassen, hehe, enkelt og greit fordi jeg er så dårlig på å bruke øyenskygge, har 3 fra MAC, så må heller bli bedre på å bruke de og fordi jeg er elendig med eyeliner… men leppestift liker vi :D

 3. For noen premier, I WANT IT ALL. Spesielt den førstepremien. SUKK så fin! Jeg hadde brukt den HELE tiden ;) Jeg skal tenke ut noen flere innfallsvinkler, men jeg starter med denne kommentaren. ;)

  Og gratulerer med dagen :D 

 4. Wæ, for en premie! Spessielt 1 premien :D Skal få gjort noe spennende når lillemor er i seng. Og forresten, du er bra snill som gir bort gaver når det er du som har bursdag ;)

 5. Hva har jeg gjort for å vinne lipbutters? 
  Jeg har brukt nettopp denne konkurransen som en avledninsmanøver da min venninne for tusende gang skulle prate til meg om sitt miserable liv, og alle problemer i verden som utrolig nok rammer kun denne jenta… Hun pratet i ca. en time om hvor dårlig forhold hun hadde til foreldrene sine, hvor fete lår hun har, hvor trist hun blir når det regner, og om hvor trist hun enda er for at hun mistet hunden sin for 5 år siden… Etter å ha hørt på, uten å egentlig lytte og uten å si noe (av manglende opphold til å strekke til) i litt over en time, kommer det endelig en pustepause, og jeg skyter inn; du leser sminkeblogger gjør du ikke? har du sett bursdagskonkurransen på wickedmango.net? 
  Avledningsmanøveren falt overhode ikke i god jord, og jeg ble beskyldt for å være en forferdelig venninne som ikke ville trøsta da hun la ut om sine livs største problemer.. 
  Hva mer kan jeg gjøre for å vinne? Jeg tror jeg har gjort nok…..
  Gratulerer så mye med dagen :-)
  Hilsen ny leser som du skaffet deg via ilovecosmetics.wordpress.com!

 6. Kjempebra premier! Har delt linken til konkurransen din på twitter og google+ :) Krysser fingrene, har så lyst til å prøve ut inglot øyenskygger! :)

 7. Nå ønsker jeg nesten at jeg hadde hatt en egen sminkeblogg slik at jeg kunne smisket om den fantastiske sminkebloggen din og de ultrafantastiske (og generøse!) premiene du deler ut. Eller twitter, eller google+ for den saks skyld :lol:

  Selv om INGLOT skyggene virker helt a-maze-ing, har jeg egentlig også veldig lyst til å prøve sånnederre Revlon lip butters, begynner å få en voksende obsession av leppestifter skjønner du – og en slik premie hadde nok kastet litt gjødsel på det. :D 

 8. Har sendt deg mail om hva jeg har gjort for å bidra!;) Jeg har såååååå lyst på det Inglot palettet! :D Krysser fingrene og håper at det ikke er noen flere som har lyst på det :p Hehe

 9. Jeg følger bloggen og har laget et lite innlegg om giveawayen på min blogg.

  Skulle jeg være så utrolig heldig å vinne, ønsker jeg meg leppestifter, det er det stooor mangel på hos meg for tiden.

  Mvh. Kristine(kristine907@gmail.com) :D  

 10. •••?••• Takk for en koselig blogg •••?•••
   
  ? og for en premie! =))
  ? denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)
  ——> jeg er følger,både her og på facebook
  ——> har tipset alle mine 276 facebook venner via privat melding

  Ha en riktig GOD helg!
  Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)

 11. Kjempefine premier, jeg blir mer enn gjerne med på trekninga! Har fulgt deg på Bloglovin’ ei stund, og siden jeg alltid inspirert av å lese her har jeg anbefalt deg til flere venninner!

 12. Nå har jeg prøvd å tenke ut noen spennende og morsomme bidrag helt siden du la ut dette innlegget, men jeg har ikke kommet på noe som helst :( Nedtur! Skriver derfor denne kommentaren her og legger ut et innlegg om konkurransen på bloggen min, og deler det også på facebook :)  http://misjelle.blogspot.com/2012/05/bursdagskonkurranse-nora.html 

  Følger deg også på bloglovin’, og har likt innlegget der.

  (gratulerer så mye med overstått bursdag, Nora!). 

 13. Jeg har delt på FB, men slet litt med hva mer kreativt jeg kunne finne på, siden jeg ikke kan tegne, eller skrive dikt, eller noe gøy…jeg endte opp med å skrive et blogginnlegg om konkurransen, som utviklet seg til et innlegg om hvorfor du er en sånn bra dame – for mens jeg skrev kom jeg på flere og flere argumenter for hvor bra du er. Det er oppriktig ment, altså!!

  Så, med fare for å virke seriøst kiss-arsete:  http://beautydeconstructed.net/2012/06/fordi-jeg-vil-vinne-om-hvorfor-nora-er-fanfuckingtastic/ 

   
  Jeg vil heeelst vinne Inglot-paletten, men blir ikke lei meg hvis jeg vinner lineren i stedet, jeg DØR etter å prøve Inglot! Og jeg har ikke råd til å shoppe noe særlig for tiden, så dette blir det eneste Inglot jeg evnt. får testet i overskuelig fremtid. Velg meg! Velg meg! :lol:

 14. Hei! Først vil jeg si gratulerer med overstått… Jeg har skrevet på bloggen og twitteren min, jeg har også lagt ut på facebook! :D Jeg har alltid hatt lyst til å prøve inglot, spesielt øyenskyggene deres… Og jeg elsker revlon lip buttersene, men jeg har ikke prøvd dem -.-! Jeg har så utrolig lyst til å prøve noen av disse produktene  :-)

 15. :P hadde vært super kult å fått tredje premien for jeg mangler vell litt av det!, haha, men digger at du har konkurranser på bloggen i stede for »i dag har jeg spist en deilig frokost» elsker variasjon! super blogg

 16. Jeg har vurdert lenge om jeg skulle melde megpå, siden jeg ikke helt vet om jeg fortjener det når jeg er så dårlig på å kommentere på den fine bloggen din, men jeg klarer ikke holde meg unna:p men, selvom jeg ikke kommenterer så leser jeg og liker bloggen din veldig godt, og veldig fantastiske premier du stiller med!  

 17. Jeg vil gjerne være med i trekningen! Delt på fb og kommenterer! Ha en flott dag :D Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com
   

 18. ????????
  Hei Hei Jeg Følger deg på BlogLovin – Deler Bloggen din på Facebook.
  ( \_/ ) å legger igjen en liten kommentar…
  (=’.’=)  Gratulerer med overstått  :D
  («)_(«)  Så artig at du gir oss muligheten til å få en gave,åsså er det du som har bursdag  :P
  Kjempe fin premie du har i alle fall… Om jeg er heldig så ønsker jeg 1 eller 3 premie.
  Jeg bruker veldig lite Lipgloss eller leppestift. :roll:

  I alle fall ønsker deg en kjempe fin uke .. Krysser fingrene og håper jeg har litt flaks hos deg.
  Stor varm hilsen fra Monica Karin – canim_monica@hotmail.com :D :-) :mrgreen:  

 19. Hei! 
  Jeg tar å kopierer linken og deler konkurransen din på facebook jeg sånn helt mot tampen :)

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com 

 20. Jeg hiver meg med i konkurransen i siste liten, selv om jeg nok kaprer en av de aller siste plassene: Ikke er jeg på facebook, ikke på twitter, ikke har jeg blogg og ikke kan jeg tegne og det er MYE annet normalt jeg ikke kan. Men jeg tenkte å ordne meg bloglovin med det første og da begynner jeg å følge deg der. Inntil videre lagrer jeg bloggen din på «mine favoritter» på PCen. Jeg liker tipsene dine godt. Spesiellt økonomitipsene! Jeg liker alle premiene godt.

  Her gjør jeg et forsøk på å lage et selvporttrett: 8O :oops: :cry: :roll: :| :?: :!: :? :x :oops: :roll:

  Hilsen håpløse Zorrine  

       

    

Legg igjen en kommentar